U Milanu svjesni da ostaju bez Donnarumme, već odlučili šta raditi s Begovićem

Transfer špekulacije

U Milanu svjesni da ostaju bez Donnarumme, već odlučili šta raditi s Begovićem

Admin Čaušević

Iako je fudbal u Italiji kao i u većinskom dijelu Evrope stopiran i traži se pravo rješenje za nastavak sezone pojedini klubovi već kuju planove za narednu takmičarsku godinu. 

U Milanu su se izgleda već pomirili s odlaskom dugogodišnjeg golmana Gianluigija Donnarumme, ali ne računaju ni na Asmira Begovića s obzirom da traže dvojicu golmana.

Prema pisanju italijanskih medija Rossoneri u svojim redovima žee Alexa Mereta iz Napolija te Juana Mussa iz Udinesea. Obojica čuvara su standardni ove sezone i brane u dobroj formi.

Mino Raiola već radi na odvođenju Donnarumme sa San Sira, kao najizgledija opcija se spominje PSG. Begovića kako stvari stoje čeka povratak u Bournemouth.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Trebinjac je od dolaska u Milan upisao dva nastupa. U remiju protiv Fiorentine (1:1) imao je nekoliko odličnih intervencija, dok je u porazu od Genoe (1:2) na terenu proveo svih 90 minuta.

Inače, Begović s Bournemouthom ima ugovor do 2021. godine te neće biti iznenađenje ukoliko i narednu sezonu negdje provede na posudbi.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi