Benović: Sudije su bile naklonjene Želji

Slavija poražena na Grbavici

Benović: Sudije su bile naklonjene Želji

E. Škorić

Jedan od standardnih prvotimaca FK Slavije, Vukašin Benović smatra da su igrači Željezničara imali naklonost sudije, ali isto tako priznaje kako je klub iz Istočnog Sarajeva odigrao ispod nivoa.

Podsjetimo, golovima Bekrića (penal) i Bajića, Željezničar je u subotu na Grbavici savladao Slaviju rezultatom 2:0.

"Ako ste gledali, onda ste i sami mogli vidjeti. Ne bih se sada vadio na suđenje, ali smo pokušali sve što smo mogli s naše strane i sudije su zaista dosta bile naklonjene Željezničaru. Znate i sami šta se dešava u ovoj ligi", kazao je Vukašin Benović za SportSport.ba, te dodao kako smatra da je dosuđen nepostojeći penal za tim s Grbavice.

"Naravno, u to ste se mogli i sami uvjeriti sinoć, kao i mnogobrojni gledaoci pored malih ekrana. Ali opet ponavljam i pored svega toga, mi smo mogli puno bolje odigrati utakmicu."

Slavija u subotu u okviru 21. kola Premijer lige dočekuje Rudar iz Prijedora, izravnog konkurenta u borbi za opstanak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.