Benzema: Barca je bila nezaustavljiva

Benzema: Barca je bila nezaustavljiva

Napadač Real Madrida Karim Benzema prvi je madridski igrač koji se oglasio nakon pobjede Barcelone nad Manchester Unitedom u finalu Lige prvaka u subotu večer na londonskom Wembleyu 3:1.

Francuski reprezentativac je bio potpuno iskren i priznao je da je pravi užitak gledati Barcelonu te je rekao da je nemoguće zaustaviti Guardiolin moćni stroj kada ima svoju večer kao protiv Uniteda.

"Ne postoji apsolutno ništa što se može napraviti protiv njih kada igraju kao u subotu. Barcelona je zaista sjajan tim za gledati. Manchester je dobro počeo, ali kada je Barca uspostavila svoju igru više se nije mogla zaustaviti", priznao je Benzema.

"Mi smo ih pobijedili u finalu Kupa Kralja, što pokazuje da su i oni pobjedivi. Ipak, bez obzira na sve, mora se priznati da su zbilja velika momčad", zaključio je Karim Benzema. Zanimljivo bi bilo vidjeti lice Josea Mourinha kada je čuo za Benzeminu izjavu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.