Benzema i Real i dalje bez dogovora
Foto: EPA

Benzema i Real i dalje bez dogovora

Edmir Škorić

Agent Karima Benzeme tvrdi kako francuski reprezentativac još nije postigao dogovor s čelnicima Real Madrida, ali da namjerava ostati u klubu.

Benzemi sljedeće godine ističe ugovor s Kraljevima. Do sada nije potpisao novi ugovor, a kako je odigrao prvu utakmicu na SP-u protiv Hondurasa (dva gola), nema  sumnje da će u Realu uraditi sve da ga zadrže.

"Tek treba da postignemo dogovor s Realovim predsjednikom Florentinom Perezom. Benzema želi ostati u Realu što je duže moguće. Nema namjere igrati za neki drugi klub", kazao je za L'Equip Benzemin agent Karim Djaziri. 

Benzema je u Realu od 2009. godine kada je došao iz francuskog Lyona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.