Benzema: Još možemo izboriti SP

Nije izgubio nadu

Benzema: Još možemo izboriti SP

Edmir Škorić

Francuski napadač Karim Benzema vjeruje da njegova reprezentacija još uvijek može da se plasira na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Francuzi su u prvoj utakmici baraža za plasman na SP gostovali Ukrajini u Kijevu, te su neočekivano izgubili s 2:0. Njihove šanse za odlazak u Brazil su smanjene...

"Igra se i druga utakmica na Stade de Franceu. Znamo da neće biti lako, ali ne odustajemo. Spremni smo za njih i znamo da nas čeka težak zadatak", rekao je Benzema, dodavši:

"Nije da su oni bili odlučniji nego mi, nego su nas nadjačali svojim fizičkim pristupom. Teoretski govoreći smo mi bolja momčad, ali ne radi se tu samo o talentu. Fizički je aspekt također jako bitan".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.