Benzema oduševljen Madridom
Karim Benzema

Benzema oduševljen Madridom

Karim Benzema sinoć je na Santiago Bernebeu predstavljen kao novo pojačanje madridskog Reala, pred oko 20.000 navijača Kraljevskog kluba.

Iako je na njegovom predstavljanju bilo prilično manje navijača nego je to bio slučaj sa Cristianom Ronaldom (oko 90.000) i Kakom (70.000), Benzema je nije mogao sakriti zadovoljstvo.

“Ovo je zaista bilo nešto posebno. Navijači madridskog Reala oduvijek su imali posebne veze sa igračima i zahvalan sam im zbog ovakog dočeka. Osjetio sam neke jake emocije tokom predstavljanja i zato sam poljubio grb”, kazao je Benzema.

Benzema, koji još uvijek nije dobio broj na dresu, nametnuo se u jednog od boljih napadača u Evropi u dresu Lyona proteklih godina.

“Ne mogu obećati tačan broj golova, ali se nadam da će ih biti puno. Sa igračima kakvi su Kaka, Ronaldo i Raul biće nam lako postizati golove”, dodao je francuski napadač.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.