Benzema ostaje

Benzema ostaje

Kako se na fudbalsku sezonu u mnogim evropskim ligama već spustila zavjesa, priče o eventualnim transferima sve su aktuelnije. Jedan od atraktivnijih igrača je i napadač francuskog Lyona Karim Benzema koga mediji sele čas tamo čas ovamo.

Navodno Lyon nema dovoljno novaca da udovolji apetitima mladog napadača a i činjenica da nisu uspjeli odbraniti naslov prvaka u Francuskoj čini svoje.

Ipak, Benzemin agent Karim Djaziri otkriva kako njegov klijent unatoč svemu ima želju da ostane u Lionu.

''Niko nas nije zvanično kontaktirao iako znamo da je mnogo zainteresovanih za Benzemu. Bilo kako bilo, on želi ostati u Lionu a i klub je voljan da ga zadrži. Čak ako se i ne kvalifikuju u Ligu prvaka on želi igrati u Lionu jer mu je cilj da 2010.g. na mundijalu igra za svoju Francusku, a nastupi u ponajboljem francuskom klubu u tom slučaju bili bi mu prednost. U budućnosti su sve opcije otvorene mada imam osjećaj da će Benzema ostati u Lionu'', izjavio je Karim Djaziri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.