Benzema: Zidane nikad nije pjevao himnu, pa neću ni ja

Benzema: Zidane nikad nije pjevao himnu, pa neću ni ja

Adnan Beganović

U posljednje vrijeme sve više Francuza kritikuje napadača Real Madrida, Karima Benzemu, zbog toga što ne pjeva Marseljezu prilikom intoniranja himne.

Napadač Reala nikada nije pjevao Marseljezu, a kako tvrdi ni u budućnosti neće.

"Nikad u životu nisam pjevao himnu, pa neću ni u budućnosti. To što ne pjevam himnu uopšte ne znači da ne volim Francusku, kao ni da neću na terenu dati sve od sebe", izjavio je danas Benzema.

Doista obožavam reprezentaciju i nije mi jasno kako neko to može dovoditi u pitanje. Niko me neće natjerati da pjevam himnu i tu ne vidim nikakav problem. Zidane nikada nije pjevao, pa neću ni ja", zaključio je napadač Reala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti