Vatreni ispali u polufinalu Mundijala

Iz Beograda stižu scene koje će dotući Hrvatsku!

15

Komentari (15)

SamoZrinjski
Hoće strašno će nas dotući,pa mi idemo po treću medalju na svjetskim prvenstvima, a gdje su srbi,gledaju preko tv haha, njima je najveći uspjeh kad mi izgubimo,ali slabo su nešto uspješni haha
StarMoVe
@SamoZrinjski Koji si sad bola ti po koju medalju ideš kad tvoja repka ne igra uopšte na prvenstvu!! Ti si bola Bosanac ko ti je utuvio u glavu da si Hrvat otvori oči pogledaj malo istoriju i Kraljica ti je bila Bosanka i Hercegovka.
proko
Idioti. Politika čini čuda
HamzaVojvoda
Jer ak nisi 100% mosliman nema kod babe posla ba
Milfhunter
Boli nekog briga šta se dešava u Beogradu, stvarno će ovo nekog dotuć
user1574859714
Ima im ko reci. Oni cija je reprezentacija odmah ispala
antikomunist
Kako to?pa zar se oni ne vole??????zar oni nisu najbolji pajdasi????
Standarno u Beogradu!
nakopitam
Dvije najzaostalije nacije ili bolje receno dvije najzaostalije sekte na planeti zemlji. Bez ova 2 zla zivot na ovoj planeti bi bio mnogo ljepsi. Dajte im oruzje nek se potamane medjusobno!
Arnel925
Eto kao ti si nam zlatan. Samo siris mržnju. Da nema tebe možda bi nama svima bila eto malo bolje na ovoj planeti, jer nebi morao da čitam tvoje gluposti.
koraj
A znas citati???
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.