Berahinu poručuje da se izbriše s Twittera i Instagrama

"Neka se skoncentriše na nogomet"

Berahinu poručuje da se izbriše s Twittera i Instagrama

Edmir Škorić

Golman West Bromwich Albiona Ben Foster od napadača Saida Berahina traži da napusti društvene mreže.

Berahino je prvi strijelac WBA i bio je na korak od transfera u Newcastle, no njegov klub je na kraju odbio 24 milona funti, pa će još do ljeta ovaj sjajni golgeter ostati u West Bromwichu.

"Dobro je za nas da je ostao, također mislim da je i njemu dobro što je još tu On je opasan, zabijat će golove gdje god da ode. Prirodni je strijelac", kaže Foster, pa dodaje:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ali postoje stvari koje ne treba da radi. Treba da se skoncentriše na fudbal, da zaborvi na Twitter i Instagram. Najbolja stvar za njega bi bila da se izbriše s tih gluposti".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi