Berbatov i 32 miliona eura za Džeku

Prema pisanju otočkih medija

Berbatov i 32 miliona eura za Džeku

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački "stroj za postizanje golova" Edin Džeko jedan je od najtraženijih igrača ljetnog prelaznog roka. Inostrani mediji povezuju ga sa mnogim evropskim klubovima, a danas otočki mediji donose vijest koja govori da će menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson krenuti u lov na našeg reprezentativca.

Menadžer Crvenih vragova nezadovoljan je onim što je u ovoj sezoni pokazivao Dmitar Berbatov, pa će tako u ljetnom prelaznom roku sasvim sigurno pojačadi napad.

Otočki mediji navode da je Edin Džeko prva želja škotskog stručnjaka, no problem u eventualnom transferu mogla bi prema pisanju otočkih medija biti nešto lošija financijska situacija u Manchester Unitedu.

Kao što je već poznato cijena našeg reprezentativca je 40 miliona eura, a Manchester u ovom trenutku nije spreman toliko izdvojiti za Džeku.

Međutim, Ferguson će prema pisanju otočkih medija Wolfsburgu ponuditi 32 miliona eura i bugarskog internacionalca Dmitra Berbatova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.