Berbatov izabrao svoj idealni tim

Dominacija Unitedovih igrača

Berbatov izabrao svoj idealni tim

E. Čaušević

Legendarni bugarski napadač Dimitar Berbatov izabrao je svoj tim iz snova.

Berbatov je za engleske medije otkrio tim najboljih igrača s kojima je nekada imao priliku igrati. Naravno, na listi je najviše igrača iz Machester Uniteda, a po jedno mjesto pripalo je njegovim nekadašnjim saigračima iz Tottenhama i reprezentacije Bugarske.

Na golmanskoj poziciji nalazi se legendarni Edwin van der Sar, dok su u defanzivnoj liniji tima iz snova Bugarina Gary Neville, Rio Ferdinand, Nemanja Vidić i Patrice Evra. U formaciji 4-4-2, u veznom redu nalaze se Ryan Giggs, Paul Scholes, Stilyjan Petrov i Cristiano Ronaldo.

Englezima je zanimljivo bilo da u vrhu napada Berbatov nije uvrstio sebe, jer je praksa igrača koji biraju najbolji tim da u njega uvrste i sebe. Ipak, ovaj put u timu snova bugarskog igrača nalaze se Wayne Rooney i Robbie Keane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi