Berberović pauzira tri sedmice
Džemal Berberović, pouzdani bočni fudbaler

Lakša povreda za našeg reprezentativca

Berberović pauzira tri sedmice

Džemal Berberović, standardni reprezentativac BiH i član turskog Denizlispora, zbog udarca u mišić u meču protiv Eskişehirspora pauziraće tri sedmice.

Berberović je odigrao odlično do 52. minuta kada je morao napustiti teren, a susret je pobjedom Denizlija rezultatom 3:2.

»Nisam cijelu noć spavao s obzirom na velike bolove, ali je danas već mnogo lakše. Nije riječ o strašnoj ozljedi, ali je itekako bolna. Kako su potvrdili u ljekarskoj službi, trebao bih se vratiti na teren u derbiju protiv Bešiktaša», kazao je Berberović za SportSport.ba.

Treba kazati da je Sivasspor ostao na prvoj poziciji, uprkos porazu od Gaziantepspora rezultatom 1:2, s obzirom da je Fenerbahče nadigrao Bešiktaš istim rezultatom pa su «crno-bijeli» ostali na drugoj poziciji sa bodom zaostatka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.