Sarajevo slavilo na Otoci

Berberović: Pobjeda u pravo vrijeme

Fudbaleri Sarajeva su u derbiju 23. kola Premijer lige savladali Olimpic, a nakon susreta zadovoljan je bio i iskusni Džemal Berberović.

"Dobili smo novog trenera preko noći. Bio je to šok za nas, no to je naš stari trener s kojim smo počeli ovu sezonu. Odigrali smo kvalitetno, onako kako smo se dogovorili. Bili smo pod velikim pritiskom, skupili smo se i uz pomoć publike smo slavili. Hvala naši navijačima na velikoj podršci", između ostalog je rekao Berberović.

"Nije mi bitno na kojoj poziciji igram. Najvažnije da ekipa igra dobro i drago mi je zbog 180 nastupa u dresu Sarajeva. Ova pobjeda nam je dobro došla. Igramo još sedam utakmica, sve je na nama. Rezultat ne bi trebao izostati", dodao je Berberović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.