Berberović potpisuje novi ugovor sa Sarajevom

Ostaje još godinu dana

Berberović potpisuje novi ugovor sa Sarajevom

Midhat Šljivak

Džemal Berberović, iskusni fudbaler FK Sarajevo, potpisaće novi ugovor s aktuelnim prvakom Bosne i Hercegovine.

Aktuelni ugovor 34-godišnjem Berberoviću ističe na kraju ove sezone, a već se uveliko vode pregovori o produženju saradnje.

Dogovor s čelnicima kluba je gotovo postignut. Uslovi su dogovoreni i ukoliko ne bude nekih neprijatnih iznenađenja, Berberović će tijekom sedmice potpisati novi ugovor s bordo timom. On će tako u timu s Koševa ostati još jednu sezonu, te će pokušati doći do još jednog naslova prvaka.

Berberović je ponikao u redovima FK Sarajevo. Nakon bogate internacionalne karijere 2014. godine se vratio na Koševo, a prošle godine je osvojio naslov prvaka BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iskusni defanzivac je ove sezone odigrao 10 utakmica za bordo tim.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi