Rođeni dobili veliko pojačanje

Berisha i zvanično u FK Velež!

18

Komentari (18)

seibeg
Nadolazi ova Premier liga sa velikim klubovima, tu su : Željo, Sloboda, Čelik, Sarajevo a i Velež se vraća u društvo najboljih, velika petorka BH-fudbala, jedino ovi klubovi i mogu vratiti gledaoce na tribine, koga zanima Krupa, Široki, Svinjski, Zvijezda 09, Radnik B. i sl. nadam se da će ovi nazovi klubovi završiti gdje su završili i Laktaši, Modriča, Mladost v.o. Glasinac, Leotar, Ljubuški, Troglav, Posušje, Žepče i ostale slične vukojebine.
ibrahim51
Da je hairli Rodeni.Svaka cast to je pokazatelj velikog kluba. Samo mudro, oprezno do ulaska ove godine u Premijer ligu.Sretno Rodeni, svi smo uz vas!
zmijuga.loma
Zvanicno Berisa propo si
Avayan
Bravo Rođeni. Pozdrav od Pitara
vanja8
Bravo Rodjeni....Jaki ste ko zemlja...Svaka cast
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.