Turski veznjak stiže na Tušanj, čeka se i mladi reprezentativac BiH
Foto - Instagram

Pojačanja u Slobodi

Turski veznjak stiže na Tušanj, čeka se i mladi reprezentativac BiH · Saznajemo

M. Šljivak

FK Sloboda će u ostatak sezone u Premijer lige BiH ući jača za dva mlada fudbalera.

Kako SportSport.ba saznaje, novi član tima s Tušnja postat će juniorski reprezentativac Turske Berke Gurbuz, trenutni član Gaziantepa.

Radi se o 19-godišnjaku koji igra na poziciji ofanzivnog veznjaka, a Gaziantep ga je posudio tuzlanskom timu do kraja sezone.

Gurbuz je u prvenstvu Turske ukupno odigrao tri meča za prvi tim u protekle tri sezone, igrao je dvije utakmice Kupa, no većinom je igrao za juniorski tim Gaziantepa.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B0OYt5IDkus/[/instagram]

Također, uskoro bi u Slobodu trebao stići i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Azur Mahmić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Talentovani štoper u Premijer ligu se vraća iz slovenačke Mure gdje nije dobio pravu šansu za igru i sigurno će da će Sloboda u njemu imati istinsko pojačanje u odbrani.

Sloboda je nakon prvog dijela sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine na sedmom mjestu s 24 boda, a drugi dio sezone otvaraju duelom s gradskim rivalom Tuzla Cityjem.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
dobro je da su mladi momci pa kakvi god da su samo nek nisu talentovani mladići iz Srbije i Hrvatske od 34 godine
17 3
Chesa
Drago mi je da se Sloboda dobro drži u Premier ligi i da nisu završili kao Čelik.
15 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi