Mladen Žižović zadovoljan što je Sloboda izvukla Sarajevo

Stari rivali u Kupu BiH

Mladen Žižović zadovoljan što je Sloboda izvukla Sarajevo

Admin Čaušević

Voljom žrijeba odlučeno je da se u četvrtfinalu Kupa BiH sastanu Sarajevo i Sloboda.

U kratkom razgovoru za SportSport.ba Mladen Žižović je istakao da je zadovoljan ishodom žrijeba.

"Zadovoljni smo žrijebom, bez obzira što se radi o jednom od derbija. U svakoj utakmici smo fokusirani smo samo na sebe, ali prije tog susreta imamo gradski derbi tako da je fokus na ekipi Tuzla Cityja, poslije čega ćemo se više pozabaviti utakmicom koja nas čeka u četvrtfinalu", kazao je trener Slobode.

Tuzlake već u prvoj sedmici proljetnog dijela čekaju tri utakmice. Nakon gradskog derbija slijedi prvi duel u Kupu BiH. Na Koševu se protiv Bordo tima igra 2. marta.

"Znali smo da će biti zgusnut raspored, bila je duga pauza. Imamo dosta igrača koji mogu odgovoriti zahtjevima. Imamo svoje ambicije i ciljeve koje ćemo ostvariti, naravno na tom putu će biti prepreka."

Pitali smo trenera Crveno-crnih da li ga brinu loši tereni obzirom da drugi dio sezone starta u zimskom periodu.

"Navikli smo dugi niz godina da igramo na ovakim terenima, pogotovi neki treneri koji su nekad bili igrači. Infrastruktura je generalno veliki problem u BiH. Nadam se da će generacije koje dolaze imati adekvatnije uslove", završio je Žižović.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...bit ce zadovoljan samo do prve utakmice.
7 3
fukaraslana
Sarajevo iz prvog dijela sezone da je rekao pa dobro a ovo sad Sarajevo sa pojacanjima to samo moze ludjak reci
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi