Berlusconi: Galliani, kada ćeš otpustiti Mihajlovića?

Srbijanskom treneru prijeti otkaz

Berlusconi: Galliani, kada ćeš otpustiti Mihajlovića?

Silvio Berlusconi izgubio je strpljenje poslije loših rezultata Milana i odlučan je u svojoj namjeri da uruči otkaz Siniši Mihajloviću, tvrde italijanski mediji. 

Navodi se da je Berlusconi posebno bio ljut poslije poraza od rivala Intera na tradicionalnom "Trofeju Luigi Berlusconi", poslije čega je na sastanku upitao direktora Gallianija kada ima namjeru da otpusti Mihajlovića. 

Očito je da srbijanski trener ne uživa veliko povjerenje u Milanu, a to potvrđuje i ultimatum koji je dobio od vlasnika kluba. Ukoliko želi da ostane na klupi morao pobijediti naredne dvije utakmice protiv Sassuola i Chieva.

Inače, kao mogući nasljednik Mihajlovića na klupi Milana spominje se Roberto Donadoni, koji je tokom igračke karijere nastupao za milanski klub. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti