Berlusconi poslao privatni avion u Zagreb po Marića!

Sprema se transfer

Berlusconi poslao privatni avion u Zagreb po Marića!

S. Mlaćo

Nekadašnji omladinski reprezentativac BiH Mirko Marić karijeru će nastaviti u italijanskoj Monzi čiji je gazda Silvio Berlusconi.

Nekadašnji napdač Širokog Brijega će Berlusconija koštati 4.5 miliona eura što će svakako biti dobra zarada i za njegov dosadašnji klub Osijek.

Italijanski mediji prenose da je Berlusconi poslao privatni avion po nekadašnjeg igrača Širokog Brijega u Zagreb i on se već nalazi na putu za Italiju.

Ovaj 25-godišnjak je osim za Široki Brijeg i Osijek nastupao za zagrebačke klubove Dinamo i Lokomotivu, a jedno vrijeme bio je i član mađarskog Videotona.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Monza će naredne sezone igrati u Seriji B i jasno je da će imati visoke ambicije.

Top Komentari

PeppermintSA
Svi negdje odoše osim Gojaka
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi