Bernabeu zanijemio nakon to je Khedira ostao bez svijesti

Nakon nezgodnog sudara sa protivnikom

Bernabeu zanijemio nakon to je Khedira ostao bez svijesti

Real Madrid je bez puno problema sa 5:0 u okviru Kupa Kralja savladao Cornellu, te tako nastavio niz od 17 uzastopnih pobjeda. Od rekorda Rijkaardove Barcelone dijeli ih još jedan trijumf.

U jednom trenutku fudbaleri Reala bili su u panici, ali ne zbog rezultata već zbog sudara Samija Khedire sa protivničkim igračem. 

Nakon što je glavom udario o rame protivnika njemački fudbaler je izgubio svijest. Ipak je došao k sebi, ali je iznesen izvan igrališta.

Za svaki slučaj Khedira je noć proveo u bolnici zbog sumnji u potres mozga, ali je pušten.

"Nakon neuroloških testova koje smo obavili, Khedira je pušten iz bolnice", objavio je Real na svojoj internet stranici.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.