Emotivan oproštaj po odlasku iz premijerligaša: "Hvala Vam za lijepe tri godine"

Karijeru nastavlja u Španiji

Emotivan oproštaj po odlasku iz premijerligaša: "Hvala Vam za lijepe tri godine"

Samir Mlaćo

Bernardo Matić je odlučio napustiti NK Široki Brijeg.

Matić se vratio na Pecaru, ove sezone odigrao tri utakmice u Premijer ligi, a sada će karijeru nastaviti u španskom trećeligašu Racing Santanderu.

Pismom se oprostio od NK Široki Brijeg.

“NK Široki Brijeg hvala vam za ove lijepe tri godine. Najprije, hvala mojim suigračima i stručnim stožerom s kojima sam proveo jako lijepe trenutke. Bila mi je čast s vama dijeliti tako zdravu i složnu svlačionicu. Hvala i ljudima u klubu, a posebno navijačima bez kojih ovaj klub ne bi bio kakav jest i ljudima u gradu koji su me prihvatili kao da sam njihov i omogućili mi osjećati se kao kući. Želim vam svima svu sreću i uspjehe, kako klupske tako i osobne. Voli vas vaš Mata“, stoji u pismu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Matić će već danas biti na treningu novog kluba.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fk1921
Kad se pomene ovo prezime Matic kod nas se pola stadiona i “strucnjaka” staba ukoci od straha i nervoze.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi