7

Komentari (7)

Sanagoal
Čuj “ veliki interes”! Ko hoće probleme može ga dovesti. Već nove generacije dolaze i rijetki su oni koji se vraćaju poslije 4 godine bez forme. Hvala mu i vidimo iskreni to je to ! Karijera je završena.
Krivaja Zavidovići
Sad kad je igrački vijek produžen i svjedoci smo da igrači igraju do 35-36 i duže ti kažeš da je gotova karijera dečku od 28 godina? Ne slažem se nikako sa tom konstatacijom. Smatram da nije kasno da na ljeto krene - ispočetka! Može krenuti od slabije lige tipa Turska, Grčka, Belgija, Holandija... Milioni su na banci i prioritet mu treba biti ekipa u kojoj će igrati standardno.
Sanagoal
Nadam se da si u pravu. Jeste ima igrača koji to dokazuju ali su to ipak oni igrači koji su uvijek u prvim timovima. Ja nisam još čuo da ima neko koji se vrati poslije 4 godine minimalnog igranja. Vidjećemo u Septembru kako i gdje će završiti. Mislim da mu škotska liga paše!
Qwertz1
on jedna od glavnih tema hahahahahahahahahahaha
BosanacBosnjakBosnjanin
U Sarajvo ga dovedite
Jozef
On treba Martinezu spomenik napraviti..
GAZIJASAISTOKA_
The Sun je MJERODAVAN kao i EXPRESS...kad ga nece niko, uvijek mozes pisati da ga zeli Galata, Fener, Besiktas...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.