Bešić: Gode selektorove pohvale
Foto: Nfsbih.ba

Pape napravio pun pogodak

Bešić: Gode selektorove pohvale

Pun pogodak napravio je Safet Sušić sa Muhamedom Bešićem. Jedan od najmlađih u našoj selekciji, te i zvanično najmlađi debitant u historiji naše reprezentacije odigrao je odlično na poziciji zadnjeg veznog na utakmici protiv Obale Slonovače.

„Zadovoljan sam igrom, ali uvijek može bolje. Prvo poluvrijeme smo dobro igrali, u drugom smo malo popustili. Moramo se truditi da držimo isti tempo cijelu utakmicu, mada to nije lako,“ izjavio je za stranicu Nogometnog saveza BiH Muhamed Bešić.

„Svaka pohvala mi je draga a posebno kad dođe od selektora jer me to još više motiviše da radim i da se dokazujem. Trudit ću se da opravdam ukazano povjerenje,“ dodao je Bešić.

Po prvi put od prvog minuta u dresu A reprezentacije Bešić je zaigrao na utakmici protiv Meksika prije tri godine. Po drugi put Bešić će u noći sa utorka na srijedu igrati protiv Meksikanaca.

„Imao sam jednom priliku da igram protiv njih. Mislim da nam je to dobar test za Brazil i moramo se skoncentrisati , odigrati ozbiljno i dati svoj maksimum,“ prokomentarisao je Bešić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.