Bešić na meti Tottenhama i Aston Ville

Mađari ga nemaju namjeru prodavati

Bešić na meti Tottenhama i Aston Ville

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački fudbalski internacionalac Muhamed Bešić nalazi se na meti Tottenhama i Aston Ville, javljaju mađarski mediji.

Nekadašnji fudbaler HSV-a, koji sa dosta uspjeha brani boje mađarskog Ferencvaroša, mogao bi karijeru nastaviti na Otoku.

Naime, mađarski mediji javljaju da su za njegovim uslugama zainteresovani Tottenham i Aston Villa, ali i navode da ga Ferencvaroš neće tako lako pustiti.

"Nedavno smo produžili ugovor s Bešićem i uopšte ne razmišljamo o njegovoj prodaji. Mi želimo biti prvaci i za to nam je potreban Bešić. Njegova vrijednost će rasti jer se BiH plasirala na Svjetsko prvenstvo, a možda će i on biti dio tima u Brazilu", izjavio je direktor Ferencvaroša Orosz Pál.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.