12

Komentari (12)

nerminbasaric
...ma jasno je sve da tekst pogrešan skroz, bolje da uklone ovo....
nightcry
Bešić nije ni ušao s klupe, Prcić i Demirović nisu ni na klupi, naš fudbal je tropa...
nerminbasaric
Dobar vam je članak nema šta....... 11 igrača započelo utakmicu koji dolaze iz Ujedinjenog kraljevstva.... I Irske, Sjeverne Irske itd. Ovako stoje stvari dragi autoru Velika Britanija=Engleska+Vels+Škotska Ujednijeno Kraveljstvo=Velika Britanija + S.Irska. ??????
RASanticeva
Ujedinjeno Kraljevstvo - Škotska, Wales, Engleska i Sjeverna Irska Velika Britanija - prve 3 navedene jer se nalaze na Britanskome Ostrvu Irska nije dio UK-a od 1922 pa ne znam kako je mogao ovako debilno da maši
Brziexpres
Zato što piše a ne provjerava ništa,
El_Matador
Otkad su Irska i S. Irska u Velikoj Britaniji? S. Irska je dio UK Velike Britanije i S. Irske, tako se službeno država zove, ali sama S. Irska, a R. Irska pogotovo, ne može biti dio Velike Britanije kada nije uopšte na tom ostrvu jebiga. Velika Britanija je samo ono veliko ostrvo, a ono zapadno od njega je Irska
konjnakvadrat
De ba ponovo napisi sta si mislio
nightcry
koliko ja vidim piše Ujedinjeno Kraljevstvo a ne Velika Britanija
forza_juve
Prvo procitaj pa pametuj
El_Matador
Pisalo je Velika Britanija prvobitno. Kako god, Republika Irska ne pripada ni Ujedinjenom Kraljevstvu niti sa njim ima bilo kakve veze.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.