Bešić u paketu s Čileancem Medelom pojačava Celtu?

Prema pisanju lista AS

Bešić u paketu s Čileancem Medelom pojačava Celtu?

Još od eliminacija fudbalske reprezentacija Bosne i Hercegovine sa Svjetskog prvenstva ime mladog Muhameda Bešića povezuje se sa brojnim evropskim klubovima.

Fudbaler mađarskog Ferencvarosa koji je svojom borbenošću i beskompromisnom igrom oduševio mnoge poklonike fudbalske igre mogao bi ovog ljeta prijeći u neku od jačih evropskih liga, a interes za bh. veznjaka pokazali su mnogi klubovi iz "liga petice".

Ipak, ako je vjerovati pisanju španskog lista AS reprezentativac naše zemlje najbliži je prelasku u Celtu.

Redove ekipe iz Viga Muhamed Bešić, bi prema izvještavanju španskog lista, trebao pojačati u paketu sa čileanskim Garyjem Medelom koji je prošlu sezonu odigrao u redovima Cardiff Cityja koji je ispao iz Premiershipa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.