Bešiktaš i Trabzonspor remizirali

6. kolo play-offa za šampiona Turske

Bešiktaš i Trabzonspor remizirali

U sklopu posljednjeg 6. kola play-offa za šampiona Turske večeras su se u Istanbulu sastali Bešiktas i Trabzonspor te su odigrali jednu tvrdu i napetu utakmicu.

U prvom polvremenu nije bilo većih uzbuđenja a treba samo istaknuti da je igrač gostiju Yilmaz dobio direktan crveni karton. Na odmor se otišlo rezultatom 0:0.

 

A onda u drugom poluvremenu nešto bolja igra sa obje strane. Domaći su u vodstvo došli u 70. minuti golom slovačkog napadača Hološka. Gosti su zatim odgovorili ofanzivom te su uspjeli poravnati rezultat na 1:1 golom Adina. Međutim krajem utakmice, tačnije u 6. minuti sudijske nadoknade, crveni karton je zaradio još jedan igrač gostiju, Colman. Ipak o kraja utakmice promjene rezultata nje bilo.

Preostalu utakmicu zadnjeg kola play-offa i veliki derbi Turske sutra u 18 sati će odigrati Fenerbahce i Galatasaraj. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.