Bešiktaš izbacuje Ljajića iz ekipe?

Neće da prihvati ponudu

Bešiktaš izbacuje Ljajića iz ekipe?

Admin Čaušević

Adem Ljajić uopšte ne prolazi kroz jednostavan period u Bešiktašu, pišu turksi mediji. 

Dok se nije proširila pandemija koronavirusa Bešiktaš je Ljajića izolovao od ostatka ekipe jer se sumnjalo kako je pozitivan na Covid-19, ali je test bio negativan.

Novi problem je nastao prethodnih dana jer se srbijanski veznjak nalazi na marginima projekta kluba s Bosfora i rizikuje da bude odstranjen iz ekipe.

Kako piše Photospor Bešiktaš je nekadašnjem igraču Rome, Fiorentine i Intera poručio da ga želi prodati u Sivaspor nakon što je stigla ponuda od 5 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Međutim, Ljajić ne želi pristati na transfer kako ne bi izgubio trenutnu platu koja je puno visočija. Upravo iz tog razloga mu prijeti izbacivanje iz prvog tima.

Ovaj 28-godišnjak je u Bešktaš stigao prošlog ljeta nakon što je skoro deset godina igrao u Seriji A. Novopazarac je prve seniorske minute zabilježio u dresu Partizana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi