Bešiktaš nije jedini koji želi Šehića

Ima još dvije ponude

Bešiktaš nije jedini koji želi Šehića

Izvjesno je da Ibrahima Šehića od naredne sezone nećemo gledati na golu Erzurumspora.

Našem reprezentativnom golmanu na kraju sezone ističe ugovor s ovom drugoligašem i šanse da ostane su minimalne, a to je, očekivano, probudilo interesovanje nekoliko klubova.

Mediji u Turskoj jučer su objavili da je na Šehića 'oko bacio' Bešiktaš koji se nedavno razišao sa Lorisom Kariusom, a navodno je pomoćni trener ovog velikana Cagdas Atan već razgovarao s njim i dao mu do znanja ga želi vidjeti u klubu.

Ipak, i u slučaju da ne dođe do transfera u Bešitkaš, sve vodi ka tome da će Šehić od naredne sezone ponovo braniti u elitnom rangu jer ga žele i drugi prvoligaški klubovi.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Šehić je dobio ponude Antalyaspora i Denizlispora", pišu Turci.

Nekadašnji član Željezničara u Erzurumsporu je inače kapiten, a u aktuelnoj sezoni je u 28 utakmica primio 22 pogotka. Daleko manje od ostalih golmana u ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi