Besiktas se bez problema obračunao sa Kasimpasom

Super liga Turske

Besiktas se bez problema obračunao sa Kasimpasom

Besiktas je bez problema u derbiju 32. kola Super lige Turske došao do trijumfa nad Kasimpasom na domaćem terenu rezultatom 2:1. 

Sve vrijedno pomena na ovom meču kada je domaćin u pitanju viđeno je u ranoj fazi utakmice. Besiktas je poveo nakon sedam minuta igre, a strijelac je bio Ozyakup. Deset minuta kasnije na semaforu je stajalo 2:0. Kavlak je pogodio za oduševljenje navijača na Inonu.

Konačnih 2:1 u sudijskoj nadoknadi vremena postavio je Scarione.

Besiktas je ovim trijumfom za dva boda odmalao Galatasarayu. Tim sa Inona je na drugoj poziciji sa 58 bodova, desezt manje od lidera Fenerbahcea.

Super liga Turske, 32. kolo:

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Besiktas – Kasimpasa 2:0 (Ozykup 7., Kavlak 17.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.