Bešiktaš želi Louisa Sahu

Bešiktaš želi Louisa Sahu

Edmir Škorić

Turski Bešiktaš pokazao je interes da u svoje redove dovede francuskog napadača Louisa Sahu, koji je imao jednu tešku sezonu iza sebe u dresu Evertona, prije svega zbog pretrpljenih ozljeda.

"Mi smo u kontaktu sa Sahom. Poduzeli smo nekoliko koraka po pitanju njegovog dolaska", riječi su Kenana Onera, generalnog sekretara Bešiktaša.

Louis Saha je imao jednu lošu sezonu u dresu Evertona, a Turci bi ga rado vidjeli u dresu svog kluba, pa postoji mogućnost da 30-godišnjak napusti Goodison Park, te Englesku zamijeni Turskom ligom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.