Bešiktaš želi Wilfrieda Bonyja

Bony u Turskoj?

Bešiktaš želi Wilfrieda Bonyja

Edmir Škorić

Turski prvak Bešiktaš ima namjeru da u januaru dovede napadača Wilfrieda Bonyja.

Bony je pod ugovorom sa Manchester Cityjem, ali trenutno je posuđen u Stoke Cityju. Očekivalo se da Bony ostane na Britannia stadionu do kraja sezone, ali postoji odštetna klauzula koja dozvoljava Građanima da pregovara s drugim timovima.

Kako piše Amkspor, predsjednik Bešiktaša treba se sastati sa predstavnicima Cityja i Stokea kako bi pregovarao oko Bonyjevog transfera i želi vidjeti kakve su šanse da ovaj napadač zaigra u Istanbulu.

Bony se nije baš pokazao u najboljem svjetlu u Stokeu, obzirom da je u 10 nastupa postigao samo dva gola u Premijer ligi. Moglo bi to značiti da ga se Stoke već u januaru odrekne, odnosno vrati ga Cityju, a onda bi mogla proći i nešto slabija ponuda Bešiktaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi