Šerbečić pronašao novi klub

Ozvaničena saradnja

Šerbečić pronašao novi klub

Haris Zilić

Bivši fudbaler Sarajeva Besim Šerbečić pronašao je novi klub.

Pomenuti defanzivac ostaje u Norveškoj, a dres Rosnenborga zamijenit će dresom Aalesunda.

Norveški klub je ozvaničio ovaj transfer, a naš defanzivac je potpisao ugovor do 2024. godine.

Šerbečić je karijeru počeo u Zvijezdi Gradačac, zatim je nosio dres Radnika iz Bijeljine, a onda je stigao transfer u Rosenborg. Bio je na posudbi u Sarajevu, a sa Rosenborgom mu je istekao ugovor krajem ove godine.

Odigrao je čak 37 utakmice za omladinske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Rosenborga bh. defanzivac napušta sa 23 utakmice i postignuta tri gola te osvojenim prvenstvom, Kupom i Superkupom Norveške 2018. godine.

Inače ekipa Aalseunda je u nedavno završenoj sezoni zauzela drugo mjesto u drugoligaškom takmičenju i vratila se u društvo najboljih u Norveškoj.

Top Komentari

Mackintosh
Nikad cuo za taj klub hahahahahahahahahahahaha
2 8
Husrefbeg22
Ja se nadao da ce neko iz Sarajeva imati sluha da ga vrati nazad. Momak je konstantno dobro igrao i zasluzuje dres Sarajeva.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi