Više nema dilema gdje Šerbečić nastavlja karijeru!
FOTO: Twitter

Odlični štoper napustio Sarajevo

Više nema dilema gdje Šerbečić nastavlja karijeru!

A. Čaušević

Besim Šerbečić je posljednjih godinu i pol bio član FK Sarajevo.

Šerbečić će karijeru i definitivno nastaviti u Rosenborgu čiji je član od januara 2018. godine kada je u redove norveškog velikana stigao iz Radnika.

Odlični bh. štoper je prije nekoliko dana doputovao u Norvešku, a kako kaže nada se da će se nametnuti i brzo postati starter.

"Drago mi je što sam se vratio. Lijepo mi je bilo u Bosni, igrao sam dosta, osvojio sam trofeje, ali sada mislim samo o Norvešoj i Rosenborgu."

"Borit ću se za mjesto u timu, tako da mislim da će to biti dobro", dodao je 22-godišnji defanzivac.

Nova sezona u norveškoj Eliteserien ligi će početi tek početkom aprila pa će Šerbečić imati sasvim dovoljno vremena da se nametne iskusnom Ageu Hareideu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amarosim
Nece odigrati minute,zivi bili i vidjeli. Maksimalno mu je Pl .
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi