Beširević: Pobjedom ovjeriti opstanak

Radnik spreman za komšije

Beširević: Pobjedom ovjeriti opstanak

Midhat Šljivak

Sa pet bodova više sastav Radnika dočekuje ovaj komšijski duel protiv Mladosti. Bijeljinci ne žele ništa da kalkulišu, već im je namjera da u Ugljeviku na neutralnom terenu pobjede.

"Sve je jasno i svi znamo šta bi za nas značila pobjeda protiv Mladosti. Mi bi pobjedom ovjerili opstanak, a komšijama bi širom otvorili vrata nižeg ranga takmičenja. Naravno i jedan bod bio bi dobar rezultat, ali mi u ovaj derbi  ulazimo sa željom da osvojimo sva tri boda", rekao je prvotimac Radnika Dino Beširević.

Mnogo se očekuje i od Mladena Žižovića čiji je dolazak u Bijeljinu bio pun pogodak.

"Ovo je teška utakmica, možda i teža od onih koje smo igrali u Banjoj Luci ili Sarajevu. Ulog je ogroman i zato moramo biti maksimalno koncentrisani na ovu utakmicu. Naravno, naš cilj je jasan, a to je pobjeda", kazao je Žižović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti