Betis odnio bodove sa Riazora

Deportivo poražen

Betis odnio bodove sa Riazora

U okviru 14. kola španske fudbalske Primera lige, Deportivo je poražen na svom Riazoru od Betisa rezultatom 3:2.

Povratnik u društvo najboljih ove sezone Deportivo La Coruna poražen je danas na svom terenu od Betisa sa 3:2, te je tako dodatno otežao borbu za opstanak u društvo najboljih.

Gosti iz Seville poveli su golom Martina u 39. minuti utakmice, a isti je igrač u 55. minuti povisio na 2:0. Međutim, Deportivo se vratio u samo četiri minute.

Riki je svoj prvi gol na ovoj utakmici postigao u 56. minuti za 1:2, a već u 60. je svojim drugim golom izjednačio rezultat na 2:2. Ipak, pobjedu Betisu donio je Campbell u 76. minuti susreta.

Rubén @SpheraChannel by SpheraChannel

Gol de Campbel @SpheraChannel by SpheraChannel

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.