Betis razbio Malagu u Sevilli

Pobjeda Betisa

Betis razbio Malagu u Sevilli

Midhat Šljivak

Fudbaleri Betisa savaladali su večeras ubjedljivo na svom Benito Villamarin stadionu Malagu sa 3:0 u susretu 25. kola Primere.

Do vodstva je domaći tim stigao već u prvoj minuti susreta kada je gostujućeg golmana Caballera pogodio Jorge Molina za vodstvo Betisa. Do drugog gola domaći tim je stigao u 28. minuti. Etxebarria je uposlio Pedra Mariju, koji je pogodio za sigurnih 2:0.

U 35. minuti je dosuđen penal za Betis, ali je Jorge mOlina na njegovu nesreću promašio penal, ali ipak u 45. minuti Betis preko Pabona povećali rezultat na ubjedljivih 3:0.

Iako je prilika bilo i u nastavku rezultat se nije mijenjao, te je Betis zabilježio tri boda u ovom susretu.

 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.