Bevab raskinuo ugovor sa Željezničarom

Potvrdio za SportSport.ba

Bevab raskinuo ugovor sa Željezničarom

FK Željezničar i defanzivac Dino Bevab danas su sporazumno raskinuli ugovor. 

Bevab, koji je u najtrofejniji bh. klub stigao tokom ljeta iz Zagreba, dolaskom novog trenera Slavka Petrovića izgubio je svoje mjesto u svlačionici i bilo je pitanje vremena kada će ugovor između dvije strane biti raskinut. 

Ovu informaciju za SportSport.ba je potvrdio i sam Bevab (23), koji je danas izašao iz bolnice nakon što je prethodno u srijedu operisao bruh. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Bevab je u dresu Željezničara debitovao u prvenstvenoj utakmici protiv Sarajeva i u plavom dresu je odigrao ukupno pet utakmica. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi