Video: T. Hebib

Dino Bevab novi član Plavih

Bevab: Želim biti dio velikog Željinog projekta

Midhat Šljivak

Još jedno novo ime u redovima FK Željezničar je nekadašnji mladi reprezentativac BiH Dino Bevab.

Ovaj 23-godišnji lijevi bek ističe da mu je veliko zadovoljstvo što je stigao u tim za kojeg od malena navijača

"Veliko mi je zadovoljstvo i čast što sam došao u najveći i najtrofejniji klub u BiH. Nakon sedam godina se vraćam u svoj grad, navijam od malih nogu za Željezničar i možete zamisliti kako se osjećam. Vidio sam veliki entuzijazam i projekat koji se radi i ja želi biti dio toga", rekao je Bevab, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Čuo sam da se jako dobro radi. Mislim da neće biti nikakvih problema što se prilagodbe ekipi tiče, jer svi smo mi profesionalci", zaključio je Bevab.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi