Novi napadač Plavih

Nikolić: Ponudu Želje sam prihvatio objeručke

Midhat Šljivak

Iskusni napadač Stevo Nikolić potpisao je danas dvogodišnji ugovor s FK Željezničar.

Na press konferenciji gdje je predstavljen, Nikolić je istakao kako mu je bez razmišljanja prihvatio ponudu s Grbavice.

"Naravno da je teško odbiti klub poput Željezničara. Mostar pamtim po lijepom, porodica i ja smo tamo uživali. Tamo sam osvojio dvije titule prvaka, ali rastanak je bio neizbježan", rekao je Nikolić, te je dodao:

"Poziv Željezničara sam prihvatio objeručke i izuzetno mi je drago da nosim plavi dres. Obećavam da ću dati posljednju kap znoja na terenu. Nadam se da ću uspjeti da osvojim titulu, kao što sam to i ranije uspijevao", ističe Nikolić uz dodatak:

"Znam da će biti različitih komentara, jer nisam imao dobru sezonu. Ne opravdavam se, ali ja sam tu najmanje kriv, već su bili drugi faktor. Ponosan sam što sam došao u ovaj grad i klub i pred ovim fantastičnim navijačima želim da se pokažem u najboljem svjetlu", istakao je on.

Konkurencija u napadu će mu biti Ivan Lendrić, ali i Denis Pozder.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ivan je sjajan napadač. Pratio sam Željezničar, nadao sam se da će izboriti Evropu. Konkurencija je uvijek dobro došla", rekao je Nikolić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi