NK Široki Brijeg najorganizovaniji klub

Bevanda: Ova nagrada pripada svima u Širokom Brijegu

Adnan Beganović

Nogometni klub Široki Brijeg od strane bosanskohercegovačkih novinara izabran je za najorganizovaniji fudbalski klub u našoj zemlji.

"Zahvalio bih se portalu SportSport.ba na organizaciji, kao i svim novinarima koji su bili dio projekta. Ova nagrada pripada svim igračima, trenerima, čelnim ljudima kluba, radnoj zajednici, kao i stanovništvu Širokog Brijega. Ona nas također obavezuje da u budućnosti nastavimo sa kontinuiranim radom", izjavio je Josip Bevanda, jedan od čelnih ljudi Širokog Brijega.

"Kontinuitet uprave, veliko odricanje, odnos prema klubu i javnosti su recept za uspjeh. Velika odgovornost je na klubovima, a česte promjene u Upravim odborima su uzrok nedobijanja licenci. Ne vjerujem da u BiH postoje sportski radnici kojima je drago što Borac nije dobio licencu, a svim klubovima koji će predstavljati BiH u Evropi želim sve najbolje", dodao je Bevanda.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije