Mladost 15. jula u Kaknju protiv Tuzla Citya
Mladost će do početka nove sezone u Premijer odigrati najmanje pet kontrolnih utakmica

Kakanjci danas počinju pripreme

Mladost 15. jula u Kaknju protiv Tuzla Citya · Saznajemo

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja danas će krenuti s pripremama za narednu sezonu u Premijer ligi. Kakanjci će i naredne sezone težiti tome da forsiraju što više mladih igrača, te će pokušati da izbore opstanak u ligi.

Šef struke Fahrudin Šolbić ima plan priprema koji će danas predstaviti igračima, a kako saznajemo do početka prvenstva klub iz Kaknja će odigrati pet prijateljskih utakmica.

Prva je kako smo već pisali protiv Željezničara, 4. jula, dok će druga kontrolna utakmica biti 15.jula u Kaknju protiv ekipe Tuzla City. Osim Željezničara i Mladosti klub će dogovoriti još dvije utakmice, a generalka bi sedam dana prije početka prvenstva trebala biti protiv Veleža, pod uslovom da se Mladost i klub iz Mostara ne budu susretali u prvih par kola Premijer lige.

Sigurno da će biti nekoliko promjena i u igračkom kadru, pojedincima je istekao ugovor, pojedini igrači će napustiti klub, dok još nije poznato ko će pojačati klub iz Kaknja. Ono što je sigurno da će biti nekoliko igrača na probnom radu u prvoj fazi priprema, a o imenima ćemo vjerovatno više znati nakon današnje prozivke i prvog treninga, koji će Šolbić i njegovi pomoćnici odraditi na stadionu u Doboju kod Kaknja.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi