Bez love nema ni Svjetskog prvenstva

FIBA prijeti Srbiji

Bez love nema ni Svjetskog prvenstva

Košarkaškoj reprezentaciji Srbije prijeti suspenzija, odnosno izbacivanje s Mundobasketa koji počinje u Turskoj 28. avgusta.

Naime, KSS duguje već neko vrijeme FIBA-i iznos od 15. 000 eura i ukoliko ga ne uplati do početka prvenstva u Turskoj, mogli bi se suočiti sa suspenzijom.
Ovaj dug je već od ranije, a FIBA je Srbiji prijetila i prošle godine uoči Eurobasketa u Poljskoj, ali, ipak, nije izrekla suspenziju.

Zaista zvuči smješno da KSS nije u stanju pronaći taj iznos kada znamo da većina košarkaša ima tolike mjesečne plate, barem oni malo bolji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.