Bez obzira na rezultat ovaj vikend će biti "koban" za Mourinha?

Otkaz za Posebnog je spreman

Bez obzira na rezultat ovaj vikend će biti "koban" za Mourinha?

O Mourinhovom otkazu na klupi Manchester Uniteda se špekuliše još od prije početka sezone, a kako su Crveni đavoli rezultatski tonuli, tako su te špekulacije postajale sve glasnije.

Svađe sa igračima, ispadi na press konferencijama, neuspjeli eksperimenti i slabi rezultati su previše za čelnike Uniteda koji su, navodno, "prelomili" - otkaz za Posebnog je spreman.

Iako se pominjalo da Mourinho ima tri, pet ili sedam utakmica da popravi stvari, sada novinar Mirrora David McDonnell tvrdi da je upravi Uniteda bilo dosta, te da će Portugalac dobiti otkaz nakon utakmice sa Newcastleom, bez obzira na njen ishod.

Manchester United u današnji duel sa Svrakama ulazi bez pobjede u posljednje četiri takmičaraske utakmice. Mourinhova press konferencija pred ovaj meč je trajala samo 32 sekunde, a Posebni je čak poručio da za njega ispadanje u Carabao Kupu od Derby Countyja nije poraz.

"Čudna" presica je dodatno uticala na raspoloženje na Old Traffordu, a veliki broj navijača Uniteda je, osim rezultatima, nezadovoljan i dosadnim stilom igre koji je postao norma od kada je Posebni stigao na Old Traffordu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sve u svemu, posljednji izvještaji sa Otoka govore da su Mourinhu dani na klupi Uniteda odbrojani i da su čelnici kluba spremni isplatiti astronomsku odštetu samo kako bi ga se otarasili.

Duel Manchester Uniteda i Newcastlea na Old Traffordu je na rasporedu danas u 18:30 sati.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GGMU
Debil
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi