Bez pobjednika u odličnom susretu Panate i Olympiacosa

Zeleni i Crveni podijelili bodove

Bez pobjednika u odličnom susretu Panate i Olympiacosa

U posljednjem susretu 14. kola grčke Superlige u sjajnom susretu Panathinaikos i Olympiacos podijelili su bodove, a rezultat je bio 2:2. 

Domaćin je bolje otvorio susret i prvu priliku stvorio već u 11. minuti susreta, ali mrežu Carrola nije uspio zatresti Toche. Samo šest minuta kasnije, eksplodirala je OAKA, a strijelac za domaće bio je Mavrias. Slavlje domaćih trajalo je svega pet minuta, a izjednačio je nakon sjajnog proigravanja Abdouna sjajni Djebbour. Isit igrač pogodio je nakon kornera za vodstvo Olympiacosa. Gosti su na odmor otišli sa minimalnim vodstvom. 

 

U nastavak je Panathinaikos ušao sa željom da izjednači, ali se Olympiacos dobro branio, sve do 67. minute kada je Toche donio izjednačenje. Nastavio je PAO sa napadima do samog kraja, ali nisu uspjeli postići pogodak, pa je susret završen neriješenim rezultatom, 2:2. 

 

Potražite više informacija na temu Super League:

Grčka Superliga, 14. kolo:

Panathinaikos - Olympiacos 1:2 (Mavrias 17, Toche 67/Djebbour 22,34)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.