Bez pozdrava je Rodrigo sinoć napustio Mestallu jer odlazi u Barcelonu

Marca objavila

Bez pozdrava je Rodrigo sinoć napustio Mestallu jer odlazi u Barcelonu

E. Škorić

Trener Albert Celades nerado je komentarisao hoće li Rodrigo Moreno ostati u Valenciji usred zanimanja iz Barcelone .

Valencia je s 2:0 pobijedila Barcelonu, time uzdrmavši Katalonce koji će sada definitivno krenuti po zamjenu za povrijeđenog Luisa Suareza.

Rodrigo, napadač Valencije, sada se navodno našao na radaru Barcelone, a po završetku utakmice i pobjede nad možda budućim klubom, odjurio je bez pozdrava...

"Nijedno moje mišljenje ne može promijeniti situaciju. Ovo nije prvi put da ga prodaju, ljetos je bio na meti Atletica, ali dobro se snašao i želio je jučer da igra. Napustio je teren bez da pozdravi navijače? Ne znam šta se dogodilo, ali on je igrač Valencije. Vidjet ćemo...", poručio je Celades.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Marca i neki drugi veliki listovi u Španiji objavili su da je Rodrigo blizu posudbe u Barcelonu, koja nije spremna da ga plati sada 60 miliona eura.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi