10

Komentari (10)

DobarDam
Istupite iz lige glupani. Nek prvenstvo proglase neregularnim. Samo tako se moze stati u kraj kriminalcima osim.
Strucnjak12345
Ovi sebi i sudije hoce da štimaju majku im njihovu
Becir1
Melji Rajvo, trpaj do vrha sa mujicem ili ne
opasni12
Samo placu i kukaju! Nije zdravo ovo vise! Zamisli da su još 3-4.
SrcuDragaBojaPlava
Sad ce reci jesmo vam rekli ako kiksaju..sto se niste zalili na.ofsajd sa Sirokim sto ste gol dali.... **** IM MAJKU MUJICU POGANU HINJSKU...LJIGAVI EMIR HADZIC
ludilobrale
Hehehe pa ni zeleni stol ni Sivac ni Paradzik ni Mujic neće pomoći Sarajevo će titulu osvojit inače Mujic u svom selu javno pričao da je sudio protiv Sarajeva a Jakupovic isto po Bihaću pričao da je Želji navlači uvijek rekao mi Sasivarevic malo stariji znaju tog igrača. 6 sudija suspemdovano zbog mitomana prošlu i predrpslu sezonu i imaju se obraza javit .
Ende
Sarajevo je razmontiralo Siroki a offside je bio ili nije bio u 2mm... i bez tog "upitnog" gola bi bio ubjedljiv trijumf. Sarajevu se delegiraju Mujici , Sivci itd. jer je kvalitetom predominantno u svakom smislu pa ovi nerazvijeni klubovi zajedno sa lopovskim savezom nemaju drugi odgovor nego da salju sudije "po zadatku"... No.. bilo kako bilo novi/stari prvak je sa Koseva. A tebi zelim uspjesnu borbu za licencu ove godine ... vodovod vreba iza ugla :*** pozzić pusiica
Aoki
Mitomane mali :)
enko
sudijski komitet ima 6 clanova po dva iz svakog tora.nisu oni tu slucajno. ljudi rade sto hoce,imaju svoke sudije koje idu po zadatku.pojedini klubovi ih zovu i traze da im sude odredene sudije i to malo zakite hasanbegovica ibru,banjca itd.drugo je to sto su slabe sudije pa neznaju zavrsit posao kako valja pa naprave cirkus,poput njegomirovica,bjelice,mujica itd.
nedoni46
e baš me ishod zanima sad
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.