Bez Ronalda jednostavno ništa ne štima
Foto: EPA

Osramotili se slobodnjakom

Bez Ronalda jednostavno ništa ne štima

M. Šljivak

Reprezentacija Portugala pobijedila je danas na Kupu konfederacija Meksiko u susretu za treće mjesto.

Portugalci su slavili s 2:1, a u ovom meču aktuelni prvak Evrope je nastupio bez prve zvijezde Cristiana Ronalda, koji je ostatak slobodnog ljeta odlučio da posveti sinovima.

Da igra bez Ronalda ne štima baš najbolje, vidjelo se tokom utakmice. Iako je Portugal bio bolji tim, falila je prava završnica, a da zvijezda Reala fali itekako se vidjeli kod jednog slobodnjaka.

Ricardo Quaresma i William Carvalho pokušali su da prevare odbranu Meksika. Ipak, nisu u tome uspjeli. Obojica su preskočili loptu,  koja je na kraju završila van igre, pa je njihov slobodan udarac nasmijao prisutne gledaoce na stadionu, ali i one pored TV ekrana.

Zaista rijetko viđen potez od vrhunskih fudbalera.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi