Bh. drugoligaš osam dana boravio na pripremama u Turskoj: "Priča se nastavlja"

Imali su kvalitetne uslove za rad

Bh. drugoligaš osam dana boravio na pripremama u Turskoj: "Priča se nastavlja"

S. Mlaćo

Dok većina bh. klubova pripreme obavlja u svom gradu uz što manje troškove, u NK Stupčanica Olovo odlučili su da 'pomjere' granice.

Naime, ovaj član Druge lige FBiH grupa Centar, osam dana priprema je obavio u Turskoj.

Odigrano je i nekoliko prijateljskih utakmica, a pojedini rivali bili su veoma kvalitetni te pravi ispit za ambicioznog drugoligaša iz Olova.

Ekspedicija Stupčanice jučer se vratila kući, a osmijeh na licu trenera, nogometaša i prijatelja kluba sve govori.

Jedna pozitivna bosanska priča, koja će se nastaviti... Osam dana priprema u Turskoj, osam jako "teških", ali ujedno i...

Posted by NK Stupčanica on Sunday, August 1, 2021

Stupčanica je pokazala da je organizacijski i po mnogo čemu drugom svakako za rang više, no to će sada morati da potvrde i na zelenom terenu.

Oglasi

"Jedna pozitivna bosanska priča, koja će se nastaviti... Osam dana priprema u Turskoj, osam jako "teških", ali ujedno i nezaboravnih dana za naše momke, osam dana profesionalnog rada koje su nametnuli naši treneri i tri jako kvalitetne utakmice. Lijepo je boraviti u hotelu gdje se nalaze fudbalske reprezentacije Bahreina, Omana, fudbalskih klubova poput Bešiktaša i još par turskih klubova, košarkaška reprezentacija Katara, a još ljepše je dobiti pohvale od uprave hotela kako je naša ekspedicija najbolja i najkulturnija koja je boravila u njihovom hotelu u to vrijeme....", istakli su ponosno iz ovog kluba.

Igrači su u Olovo ušli sa himnom našeg kluba..... #svismomistupčanica

Posted by NK Stupčanica on Sunday, August 1, 2021

Pohvale za organizaciju puta te sve ostalo što su donijele pripreme u Turskoj idu predsjedniku kluba Semiru Degirmendžiću, načelniku Đemalu Memagiću, te brojnim prijateljima ovog kluba iz Turske.

Stupčanica je imala na raspolaganju vrhunske terene, hotel sa tereranom, bazenima, dvoranom za rukomet, košarku i odbojku...

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

"Naši momci su obećali da vas neće iznevjeriti, priča se nastavlja", poruka je iz NK Stupčanica.

Super raspoloženje kod naših momaka, i na poslepodnevnom treningu.... #svismomistupčanica

Posted by NK Stupčanica on Saturday, July 24, 2021

Top Komentari

MethodMan
Gospoda
8 0
Hamza123456789
Svaka cast
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi